Image default
Friesland

Twee werkbusjes in botsing bij Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga – Donderdagochtend omstreeks 07.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Scharleijen.


Op deze weg bleek een ongeval te zijn gebeurd tussen drie voertuigen. Een van de voertuigen mocht vrijwel direct weer vertrekken na het ongeval. Dit voertuig raakte licht beschadigd. De twee andere werkvoertuigen kwamen er slechter vanaf. Een van de werkvoertuigen knalde achterop het ander werkvoertuig. Door de klap werd het werkbusje doorboord door de achterkant van het andere werkvoertuig.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren. Uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn geraakt. De bestuurder van het werkbusje mag van geluk spreken. Het ongeval gebeurde toen het werkbusje moest uitwijken voor een afslaand voertuig. Door de uitwijking kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing.

De politie had de weg tijdelijk fgesloten voor het overige verkeer. Het verkeer kon stapvoets het ongeval passeren over de parallelweg . De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Beide werkvoertuigen zijn opgehaald door een berger. De betrokken personen mogen van geluk spreken dat er niemand gewond is geraakt.

Dit kan u ook interesseren:

KNRM rukt uit voor schip dat water maakt, maar blijkt enkel motorstoring te hebben

Jongetje vast op dak van school in Burgum

Brandblusinstallatie zet H&M Heerenveen onder water

error: Deze content is beveiligd!