Image default
Friesland

Twee personen ernstig gewond na frontale botsing op N357

Ferwert – Op de Ljouwerterdijk tussen Marrum en Ferwert zijn vrijdagavond rond half elf twee personen ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s.


De hulpdiensten werden net na half elf gealarmeerd en gingen met spoed onderweg naar de ongevalslocatie. De brandweer van Ferwert en Hallum, meerdere ambulances en de politie arriveerden enkele minuten later op de N357.

Ook de traumahelikopter kwam vanaf Groningen Eelde Airport en bracht een arts ter plaatse, om de gewonden te behandelen. Beide bestuurders een vrouw van 37 jaar en een man 28 jaar beiden uit de gemeente Noardeast-Fryslan raakten bekneld en zijn door de brandweer uit de benarde positie bevrijd. Na de bevrijding is een persoon met spoed, onder begeleiding van de arts van het traumateam, overgebracht naar het ziekenhuis. Ook het tweede slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersspecialisten van de politie zijn een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is op dit moment afgesloten.

Dit kan u ook interesseren:

Omstanders redden te water geraakte man uit water in Leeuwarden

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

error: Deze content is beveiligd!