Image default
Friesland

Twee ongevallen in Leeuwarden in korte tijd

Leeuwarden – In Leeuwarden zijn maandagavond twee ongevallen gebeurd in een korte tijd. Het eerste ongeval gebeurde op de kruising van de Boomgaardstraat met de Appelstraat in Leeuwarden.


Een scooterrijder en een personenauto kwamen met elkaar in botsing. Het is nog onduidelijk waardoor de twee met elkaar in botsing kwamen. Mogelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De scooter liep door het incident veel schade op. Een bestuurder werd aangehouden bij het ongeval, het is niet bekend waarom.

Het tweede ongeval was op de Groeneweg in Leeuwarden, hier kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen reed na het ongeval door.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Beide voertuigen liepen schade op. Door de politie werd er een burgernetactie opgestart.

In de burgernetmelding staat dat een ouder model Opel Astra is doorgereden na het ongeval met schade aan de linkerkant. Het kenteken van het voertuig is niet bekend. Mensen worden gevraagd 112 te bellen als ze meer weten.

 

Dit kan u ook interesseren:

Gevaarlijke stof Picrinezuur ontdekt bij Philips Drachten, EOD brengt dit tot ontploffing

Opnieuw autobrand in Drachten

Meisje (12) uit Leeuwarden vermist (update)

error: Deze content is beveiligd!