Image default
Friesland

Twee auto’s in botsing op doorgaande weg van Holwerd

Holwerd – Aan de Stasjonswei in Holwerd heeft vrijdagavond rond kwart voor zeven een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een zwarte Renault remde af om af te slaan. De remactie werd door een achteropkomende Volvo te laat opgemerkt waardoor het tot een confrontatie kwam tussen beide voertuigen.

In de Volvo zaten een man en drie kinderen. Het is niet duidelijk hoeveel mensen er in de zwarte Renault zaten. Alle betrokken personen zijn door medewerkers van twee ter plaatse gekomen ambulances gecontroleerd. Uit de checks bleek dat niemand dusdanig gewond was geraakt dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.


Naast de ambulance en de politie rukte ook de brandweer uit voor het ongeval. Omdat de Volvo LPG als brandstof had werd door de brandweer de motorkap geforceerd geopend en werd er preventief een slang met blusschuim paraat gelegd. Daarnaast werden er verschillende metingen verricht. Uiteindelijk bleek de auto niet te lekken. Een bergingsbedrijf zal de voertuigen afslepen.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer voorkomt erger bij brand in rietendak bij Warten

Uitslaande brand lastig te bereiken voor brandweer in Ureterp

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Hoornsterzwaag

error: Deze content is beveiligd!