Image default
Friesland

Teller aantal positief geteste personen Terschelling in totaal op 14

Het aantal personen dat op camping Appelhof op Terschelling is geweest en positief is getest, is met vier toegenomen. Deze vier personen hebben zich niet op het eiland laten testen, maar waren alweer thuis. Ze hebben zich – nadat ze klachten kregen – alsnog laten testen. In totaal zijn nu 14 personen die op de camping zijn geweest positief getest op COVID-19.


Testlocatie Terschelling
Vanmiddag lieten 157 personen zich testen op de locatie ET-10 op Terschelling. De uitslag van die testen wordt in de loop van maandag 17 augustus 2020 verwacht. Dan is de testlocatie geopend van 09.00 tot 11.30 uur voor iedereen met (milde) klachten. Na maandag wordt bekeken of de locatie openblijft en voor hoe lang.

Alleen updates bij bijzonderheden
De komende dagen brengen we geen extra updates speciaal over Terschelling uit. Iedere vrijdag verschijnt er, zoals gebruikelijk, een online weekoverzicht van het beeld in Fryslân. Mocht er tussentijds aanleiding zijn, bijvoorbeeld bij een opvallend hoog aantal positieve tests, dan pakken we de extra berichtgeving weer op.

Dit kan u ook interesseren:

KNRM rukt uit voor schip dat water maakt, maar blijkt enkel motorstoring te hebben

Jongetje vast op dak van school in Burgum

Brandblusinstallatie zet H&M Heerenveen onder water

error: Deze content is beveiligd!