Image default
Friesland

Stapper Remon al 3 weken vermist

Leeuwarden – Vrijwel iedere dag is de politie bezig om Remon te vinden, zo werden sonarboten, een politieheli en tientallen agenten ingezet naar de zoektocht van de stappende tiener.


Remon is inmiddels al 3 weken lang vermist na een stapavond in Leeuwarden. “Helaas zonder resultaat” zegt de politie, die al vanaf de eerste dag opzoek is naar de 19-jarige. “In de avond is er een team langs alle boten in de binnenstad gegaan om daar te spreken met de bewoners.”

De reden van hun bezoek is grimmig. Het meest waarschijnlijke scenario is namelijk dat Remon in het water is beland. Als dat inderdaad zo is, dan stellen de experts dat hij een dezer dagen boven zou moeten komen aldus de politie. Aan de bootbewoners zodoende niet alleen de vraag of ze wat hebben gezien, maar ook of op willen blijven letten. Voor de bootbewoners die niet thuis waren, is een flyer achter gelaten.

Kort geleden zocht men massaal naar het groepje jongeren die hem wellicht als laatste hebben gesproken. Dat is te zien op de beelden boven aan dit bericht. Deze week hebben die mensen zich gemeld, al weten zij zich niks nuttigs van het gesprek te herinneren.

De politie heeft momenteel nog geen enkele aanwijzing voor een misdrijf en gaat uit van een noodlottig ongeval.

 

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!