Image default
Friesland

Snorfietser wijkt uit voor auto en knalt op prullenbak in Surhuisterveen

Surhuisterveen – Donderdagavond net voor 23.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op De Kolk. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.


Op De Kolk reden een auto en een snorfiets. De auto reed op De Kolk in de richting van De Dellen. De bestuurder op de snorfiets kwam van tegengestelde richting. De bestuurder van de bromfiets verklaarde dat de auto plotseling een zijstraat van De Kolk wilde inslaan, waarna de bestuurder op de bromfiets moest uitwijken. Hij knalde hierdoor vol op een prullenbak en vloog vervolgens van de snorfiets. Hij, de bestuurder van de brommer, raakte lichtgewond aan zijn been.

Omdat de brommer doorschoot na de klap, kwam deze hard terecht tegen een vrouw welke op dat moment naast de prullenbak stond. Zij werd gecontroleerd in de ambulance en is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder van de brommer werd een alcoholtest afgenomen en daaruit bleek dat hij niet had gedronken. Wel kreeg de jongen een WOK melding op zijn brommer, omdat deze volgens de politie niet aan de technische eisen voldeed.

Dit kan u ook interesseren:

Fietser zwaargewond na botsing met taxibus in Drachten

De Vries Media

Minderjarigen opgepakt na poging tot straatroof in Drachten

Dennis Oevering

Personenauto vliegt in brand in Gorredijk

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!