Image default
Friesland

Scootmobieler geschept door automobilist in De Blesse

De Blesse – Een man op een scootmobiel is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt toen deze door een automobilist werd aangereden op de Steenwijkerweg. Dit gebeurde ter hoogte van een voet-/fietspad naar het naastgelegen natuurgebied.


De man kwam vanuit het natuurgebied en wilde richting de parallelweg toen het mis ging. De auto, komende uit de richting van De Blesse, kon de man niet meer ontwijken met de aanrijding tot gevolg. De man maakte volgens omstanders een flinke smak op het wegdek. Automobilisten die het ongeval zagen gebeuren hebben direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Anderen besloten het ongeval te beveiligen omdat het de hele weg in beslag nam.

Verkeer vanuit zowel Wolvega als De Blesse moest het ongeval via de parallelweg passeren. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook voor de inzittende van de auto is een ambulance ter plaatse gekomen. Na een korte controle waar niets uit kwam, kon de tweede ambulance assistentie bieden aan het slachtoffer in de eerste ambulance.

De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

Auto belandt op de kop bij ongeval Donkerbroek

error: Deze content is beveiligd!