Image default
Friesland

Scooterpassagier (16) gewond bij ongeluk in Drachten; bestuurder aangehouden

Drachten – Een 16-jarige bijrijdster op een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt na een botsing met twee auto’s aan de Oude Nering in Drachten. De 20-jarige bestuurder van de scooter raakte niet gewond.


De Fiat Punto liep door de botsing schade op aan de linker voorzijde. De Tesla liep ook lichte schade op. Beide bestuurders van de voertuigen raakten niet gewond.

De scooterrijder zou vanaf de Handwerkerszijde rechtdoor rijden naar de Oude Nering. De automobilist kwam vanaf de Oude Nering toen de aanrijding plaatsvond. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het meisje gecontroleerd van de scooter en is daarna met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie had de bestuurder van de scooter geen rijbewijs. De bestuurder van de scooter is meegenomen naar het politiebureau in verband mogelijk rijden onder invloed. Tijdens het afhandelen van het ongeval was de Oude Nering afgesloten. De scooter is door de politie meegenomen. In de file was tijdens het ongeval nog een ongeval gebeurd tussen meerdere voertuigen. Niemand raakte gewond.

Dit kan u ook interesseren:

Omstanders redden te water geraakte man uit water in Leeuwarden

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

error: Deze content is beveiligd!