Image default
Friesland

Schietincident bij kapperszaak Leeuwarden

LEEUWARDEN – Rond 17.45 uur heeft er op de Tuinen in Leeuwarden een schietincident plaatsgevonden waarbij een man gewond is geraakt.


Meerdere politie wagens en een ambulance gingen met spoed ter plaatse. Vermoedelijk is er bij en in een kapperszaak een ruzie geweest. Hierbij is in ieder geval buiten voor de kapperszaak geschoten. De politie sloot direct de Tuinen af voor het onderzoek. De politie zoekt in verband met dit incident een grijze Audi A3 Met het kenteken 97-NJ-JL De politie verzoek mensen zelf geen actie te ondernemen maar te bellen met 112!

Een gewonde man is met onbekend letsel per ambulance naar het MCL gebracht. Hij was aanspreekbaar en mogelijk slechts licht gewond. Het is niet bekend of de man geraakt is bij het schietincident of dat zijn verwondingen op andere manier zijn ontstaan.

Het onderzoek op straat en in de kapperszaak naast de coffeeshop heeft nog tot circa 8 uur in de avond geduurd. Bij het onderzoek zijn kogelhulzen aangetroffen op straat.

Foto’s Noordernieuws

IMG_3299-BorderMaker IMG_3312-BorderMaker IMG_3313-BorderMaker IMG_3340-BorderMaker IMG_3365-BorderMaker IMG_3371-BorderMaker IMG_3398-BorderMaker IMG_3412-BorderMaker IMG_3428-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!