Image default
Friesland

Politie zoekt naar woningovervaller in Broeksterwald

Broeksterwald – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 19:40 uur een melding van een woningoverval aan de Patrimoniumwei in Broeksterwald.


Direct werden door de meldkamer in Drachten meerdere politie-eenheden ter plaatse gestuurd. Volgens de agenten zou een kleine man met een bivakmuts en donkere kleding gevlucht zijn na de overval. De dienders zochten in de omgeving naar een spoor van de verdachte, daarbij werd ook een hondengeleider van de politie ingezet.

In verband met het incident werd een burgernetactie opgezet. Via Burgernet werden omwonenden opgeroepen om uit te kijken naar de overvaller. Dit betreft een getinte man met donkere kleding. Hij had een klein postuur en was op de fiets. De man droeg een bivakmuts en was 1.65 tot 1.75 meter lang en had een smal postuur. Deelnemers worden opgeroepen om 112 te bellen als ze informatie in het bezit hadden.

De politie startte ter plaatse een onderzoek waarbij enkele buurtbewoners werden gehoord. De technische recherche kwam ter plaatse om de sporen veilig te stellen. Meer informatie is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren:

Uitslaande brand lastig te bereiken voor brandweer in Ureterp

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Nieuwehorne

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

error: Deze content is beveiligd!