Image default
Friesland

Politie zoekt getuigen dodelijke aanrijding Afsluitdijk

Den Oever – De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding tussen twee auto’s op de Afsluitdijk onder Den Oever, waarbij maandagavond een 53-jarige man uit Minnertsga om het leven kwam.


Maandagavond rond 20:00 uur vond het ongeval plaats op de Afsluitdijk (A7) richting Friesland. Door een nog onbekende oorzaak botste de auto van een 46-jarige man uit Gorredijk achterop de auto van de 53-jarige bestuurder. Het 53-jarige slachtoffer werd gereanimeerd. Hij overleed echter ter plaatse. De 46-jarige automobilist moest voor controle naar het ziekenhuis en is aangehouden

De politie onderzoekt de toedracht van het dodelijke ongeval. Om een duidelijk beeld van het ongeval te krijgen verzoekt de politie getuigen zich te melden die nog niet zijn gehoord.
Dat kan gaan om weggebruikers vanuit beide richtingen die iets hebben gezien, of wellicht beeldmateriaal hebben van een dashcam.

Mocht u iets hebben gezien of heeft u mogelijk dashcam beelden. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of politie.nl

 

Dit kan u ook interesseren:

Meerdere brandweervoertuigen ingezet bij Heidebrand in Ureterp

Omvormer voor zonnepanelen in brand in Gorredijk

Man en minderjarige jongen opgepakt voor nachtelijke brandstichting

error: Deze content is beveiligd!