Image default
Friesland

Politie zet straat af na woningoverval in De Westereen

De Westereen – Woensdagmorgen even na 08:30 uur kwam er bij de politie een spoedmelding binnen van een woningoverval aan de Parkloane in De Westereen.


Ter plaatse aan de Parkleane bleek een onbekend aantal personen de bewoner te hebben overvallen. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. De straat werd door de dienders afgezet met lint in verband met de aanwezigheid van mogelijke bewijslasten.

Het is niet bekend gemaakt wat er is buit gemaakt tijdens dit misdrijf. Kort na de overval deed de politie een oproep via Burgernet op twee licht getinte mannen van ongeveer 18 jaar, met kort zwart haar, een blauwe trainingsjas, en zwarte trainingsbroek te zoeken. Het gaat mogelijk ook nog om een derde verdachten die betrokken is bij de overval”,. meldt politiewoordvoerder Anne Kok. Omwonende de tips hadden konden deze doorbellen via 112.

Voor de bewoner kwam een ambulance ter plaatse om de bewoner te voorzien van eerste hulpverlening. De politie gaat op zowel technisch als tactisch niveau sporenonderzoek instellen. De agenten startte een buurtonderzoek waarbij mensen in de omgeving werden gevraagd of ze de beschikking hadden over camerabeelden.

Dit kan u ook interesseren:

Uitslaande brand lastig te bereiken voor brandweer in Ureterp

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Nieuwehorne

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

error: Deze content is beveiligd!