Image default
Friesland

Politie vraagt verdachte feiten te melden na inbrakenreeks Friesland

Regio – De afgelopen dagen kreeg de politie in Friesland diverse meldingen van pogingen tot inbraak dan wel daadwerkelijke inbraakmeldingen.


In de nacht van maandagavond op dinsdagmorgen werd er tussen 22.40 uur en 06.45 uur een inbraak in een woning op de Mouterij te Gorredijk gepleegd. De dieven wisten als buit sieraden en geld te ontnemen. Ook bij de buren werd een poging tot braak gepleegd.

In een woning aan de Folkert de Jongstraat te Franeker werden goederen ontnemen op dinsdagmiddag tussen 15:15 uur en 15:45 uur.

een andere poging tot inbraak is gepleegd op woensdag tussen 07:30 uur en 16:00 uur bij een woning aan de Barkstraat te Harlingen. Hier kon geen buit worden gemaakt.

Op woensdag werd tussen 21.00 uur en 23.30 uur een poging tot inbraak op een woning aan de Skarkamp te Bakkeveen gepleegd. Niet veel later werd er in een woning aan De Finne te Langezwaag daadwerkelijk ingebroken. De buit betrof onder andere laptops en geld.

In de nacht van woensdagavond op donderdagmorgen is er omstreeks 03.45 uur, ingebroken in een winkel op de J.G. Van Blomstraat te Drachten. Bij deze inbraak is een kluis buitgemaakt.

Indien u meer informatie heeft omtrent één van deze zaken, dan verzoekt de politie om via het telefoonnummer 0900-8844 contact op te nemen.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer rukt groots uit voor een schoorsteenbrand in Wjelsryp

Zo-Nieuws

Persoon overleden bij ongeval in silo op boerenerf in Vrouwenparochie

©Noordernieuws

Persoon bekneld in silo in Vrouwenparochie: hulpdiensten groots ingezet

Dennis Oevering
error: Deze content is beveiligd!