Image default
Friesland

Politie op zoek naar een voortvluchtige multimediadief

LEEUWARDEN/EDE – Op zaterdag 21 oktober 2017 werd bij een elektronica zaak in Ede in een stelling de lege verpakking van een gaming laptop gevonden. Bij het terug kijken van de bewakingsbeelden was te zien dat de laptop werd gestolen door twee mannen waarvan er één in een rolstoel zat. De afbeeldingen van de verdachten werd verspreid bij alle filialen van dit concern.


Op zaterdag 4 november 2017  zag een medewerker van een elektronica zaak in Leeuwarden twee mannen de winkel binnenkomen. Eén van deze mannen zat in een rol stoel. Hij herkende de man van de aandacht vestiging van hun filiaal uit Ede en  besloot de twee in de gaten te houden. Via de bewakingscamera was te zien dat de beide mannen telefoons uit de verpakking haalden. Beide mannen zijn door de beveiliging medewerkers van de winkel aangehouden en overgedragen aan de politie. In de rolstoel werden twee telefoons aangetroffen.

De verdachte van de diefstal in Ede was niet aanwezig bij de diefstal in Leeuwarden.  Naar hem wordt nog gezocht. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze persoon denken te herkennen. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Motoragent gewond bij ongeval in Oosterwolde

Vrachtwagenchauffeur onder invloed wil rijden maar wordt tegengehouden door collega’s

McDonalds in Joure korte tijd ontruimd na gaslucht

error: Deze content is beveiligd!