Image default
Friesland

Politie doet inval in drugspand Leeuwarden

Leeuwarden – Afgelopen vrijdagochtend werd door de politie Leeuwarden een inval gedaan bij een woning gelegen aan de Voorstreek te Leeuwarden. Dit naar aanleiding van diverse anonieme meldingen betreffende het pand.


Uit onderzoek kwam naar voren dat vanuit het pand drugs werd verhandeld, tevens aan jeugdigen. In de woning werd een vrouw aangetroffen die buiten bewustzijn in de hal lag. De toestand van haar was dermate zorgwekkend dat de ambulancedienst ter plaatse moest komen. De vrouw werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar naar later bleek dat zij onder invloed was van vermoedelijk GHB.

Aanhouding

De hoofdbewoner is ook in de woning aangetroffen en werd aangehouden. De woning werd duidelijk gebruikt voor het gebruik en de handel in harddrugs. In de woning werden allerlei druggerelateerde goederen aangetroffen, 30 XTC pillen en een flesje GHB .

Proces-verbaal

Voor de woning zal een bestuurlijke rapportage worden opgemaakt teneinde een mogelijke (tijdelijke) sluiting van deze woning te realiseren. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Dit kan u ook interesseren:

Auto en bedrijfsbus in botsing op Trekwei bij Oudwoude

Brand in dak van woning in Kootstertille

Brandweer rukt uit voor brand in caravan in Dokkum

error: Deze content is beveiligd!