Image default
Friesland

Persoonlijke bezittingen gevonden bij zoekacties moordzaak Koarnjum

Koarnjum – Donderdag 12 en vrijdag 13 maart heeft de politie in Koarnjum uitgebreid gezocht naar aanwijzingen die de politie kan helpen bij het onderzoek naar het overlijden van Karin Grijpstra.


Donderdag 12 maart heeft de politie de bodem van het water langs De Wier, waar Karin gevonden is, uitgebreid doorzocht. Vrijdag 13 maart heeft het Veteranen Search Team een groot gebied rondom de vindplek minutieus doorzocht. Het Veteranen Search Team staat ter beschikking van de politie om ingezet te worden als ondersteuning tijdens zoekacties. Het team bestaat uit vrijwilligers met een achtergrond bij Defensie of andere geüniformeerde beroepen. Dankzij hun achtergrond zijn zij in staat om op gedisciplineerde en gestructureerde wijze zoekacties te ontplooien in samenwerking met de politie.

Persoonlijke bezittingen
Bij de zoekacties zijn enkele persoonlijke bezittingen gevonden waarvan de politie denkt dat die van Karin zijn geweest. Deze worden nu onderzocht op sporen en geeft de politie daarna terug aan de familie. Het onderzoek naar het overlijden van Karin Grijpstra gaat uiteraard door. Het team roept nog steeds mensen op die iets gezien hebben op of rondom De Wier op zondag 23 februari tussen middernacht en 09.00 uur, dat bij ons te melden. Aanstaande dinsdag zal Opsporing Verzocht weer aandacht besteden aan de zaak.

Fotograaf: Politie.nl

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Nieuwehorne

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

Gevaarlijke stof Picrinezuur ontdekt bij Philips Drachten, EOD brengt dit tot ontploffing

error: Deze content is beveiligd!