Image default
Friesland

Overval snackbar Heerenveen; wie herkent deze man? (video)

Heerenveen – Op 14 oktober 2018 rond 19.45 uur kwam een gemaskerd persoon een snackbar in Heerenveen binnen en onder bedreiging van een mes dwong hij het personeel van de snackbar om de kassalade af te geven.


Vervolgens vluchtte de persoon weg in de richting van de Wiekslag. Personeelsleden zijn achter de overvaller aangelopen tot aan het parkje bij de Buizerd maar hier raakte de dader uit zicht. Door de politie zijn alle uitgangen van het parkje afgezet en is er met speurhonden gezocht. Helaas werd de dader niet meer aangetroffen.

De bewakingscamera van de snackbar maakte opnames van de overvaller. Doordat de dader een bivakmuts droeg is het gezicht helaas niet te zien. De overvaller droeg een zwarte jas, een ripped jeans en zwarte Adidas schoenen met een lichtkleurige zool.

Mocht u informatie hebben die kunnen helpen in het opsporingsonderzoek, neem dan contact met ons op. Heeft u iets bijzonders gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan door te bellen naar Politie Noord-Nederland via 0900 – 8844.

Dit kan u ook interesseren:

Gewonde bij brand in pension voor dak- en thuislozen

Dennis Oevering

Brandweer rukt groots uit voor een schoorsteenbrand in Wjelsryp

Zo-Nieuws

Persoon overleden bij ongeval in silo op boerenerf in Vrouwenparochie

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!