Image default
Friesland

Naakte GHB gebruiker van Leeuwarder balkon gehaald

Leeuwarden – Een 48-jarige man is donderdag aan het begin van de avond aangehouden, nadat hij naakt op een balkon aan de Eikenstraat stond. Na controle, bleek dat hij GHB had gebruikt.


De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. Een 37-jarige vrouw, die eveneens aangetroffen werd, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Ook zij was onder invloed van GHB/GBL. Ze is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

De 48-jarige man is, na onderzoek, weer op vrije voeten gesteld. Of hij nog een boete heeft gekregen of dat er vervolg onderzoek volgt, heeft de politie niet bekend gemaakt.

Vrouw ligt voor politieauto

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er rond 00:15 uur melding gedaan van een vrouw die erg onder invloed was, vervelend en mensen aan klampt. Ter plaatse bleek het om een 37-jarige vrouw te gaan. Toen ze ook nog eens voor de wielen van de politieauto ging liggen, waren de agenten er klaar mee. De vrouw weigerde te vertrekken. Ze is daarop aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

De vrouw is hiervoor beboet.

 

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw botst met auto tegen boom in Hurdegaryp

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

error: Deze content is beveiligd!