Image default
Friesland

Motorrijder (29) komt om het leven na ernstig ongeval op de A6 Scharsterburg

Scharsterbrug – Woensdagmorgen omstreeks 07.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A6 tussen Emmeloord en Joure. Hierbij waren meerdere voertuigen betrokken.


Op de A6 tussen Emmeloord en Joure is woensdagochtend een ernstig ongeval geweest. Twee automobilisten en een motorrijder zouden hierbij betrokken zijn geweest. Een groot deel van de rechterrijstrook is ter hoogte van Scharsterbrug afgesloten. Automobilisten die richting het noorden moeten, moeten omrijden via Zwolle. De verwachting is dat de weg rond 11.30 uur weer opengaat.

Vanwege de ernst van het ongeval werd ook de brandweer en het traumateam opgeroepen, evenals meerdere ambulances. Over eventuele gewonden is nog niks bekend. Wel wordt er gesproken over een zeer ernstig ongeval. De politie (VOA) is ter plaatse geweest om de toedracht te achterhalen. Omdat de weg is afgesloten, staat er momenteel een forse file. De politie heeft laten weten dat bij het ongeval op de A6 bij Scharsterbrug de 29-jarige motorrijder uit De Fryske Marren om het leven is gekomen.

Dit kan u ook interesseren:

Noordernieuws is gestopt in huidige vorm

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

error: Deze content is beveiligd!