Image default
Drenthe Friesland

Mogelijk geschoten bij verkeersruzie A32; weg richting Friesland afgesloten

Steenwijk/Wolvega – Bij een verkeersruzie op de A32 tussen Steenwijk en Wolvega is maandagochtend mogelijk geschoten. De politie is na de melding direct ter plaatse gekomen en doet momenteel nog steeds onderzoek op- en naast de snelweg. De A32 is richting Friesland nog steeds afgesloten.


Voor het verkeer wat richting Friesland rijdt, zijn omleidingsroutes ingesteld. Het verkeer kan binnendoor rijden en kan later haar weg vervolgen op de A32. De politie is momenteel bezig met een sporenonderzoek. Ook is de politie opzoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Volgens de politie kregen de bestuurders van een zwarte bestelbus en een blauwe Citroën C1 het met elkaar aan de stok op de rotonde bij de Witte Paarden, net ten noorden van Steenwijk. Volgens een politiewoordvoerder hebben de twee auto’s elkaar geraakt.

Beide zijn vervolgens de snelweg opgereden. Als er is geschoten, dan is dat rijdend gebeurd, op de A32. Bij de afslag Wolvega is de bestuurder van de Citroën afgeslagen en heeft de politie gebeld. Hij wordt gehoord over de kwestie. De zwarte bestelbus is doorgereden. De politie heeft de bestelbus en de inzittende(n) nog niet kunnen achterhalen.

De ruit aan de bestuurderskant van de blauwe Citroën C1 is kapot. Ook is de bumper van de auto beschadigd.

Dit kan u ook interesseren:

Auto in botsing met pakketbezorger in Augustinusga

Auto flink beschadigd bij botsing in Boijl

Voertuig te water in Nieuw Amsterdam; één gewonde

error: Deze content is beveiligd!