Image default
Friesland

Moeder en kind gewond bij woningbrand in Dokkum

Dokkum – Bij een woningbrand aan De Schans in Dokkum is in de nacht van zondag op maandag een moeder en haar kind gewond geraakt.


De brandweer werd omstreeks 03:19 uur opgeroepen voor de brand. Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook uit de garage, hier lag de moeder die gewond was. Al vrij snel daarna was de brand uitslaand in de woning.

Door de brandweer is er een binnenaanval gedaan bij de woning en werd de vader en nog het kind uit de woning gehaald. De brandweer heeft daarna de brand geblust. Er kwamen twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse om de bewoners en het kind te controleren op verwondingen. De straat werd afgezet door de politie.

Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe de brand is begonnen is nog onbekend. Na drie kwartier werd het sein “brandmeester” gegeven door de brandweer.

Door de politie zal er verder onderzoek worden gedaan. De moeder en het kind zijn na een controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vader raakte niet gewond bij de brand.

Dit kan u ook interesseren:

Politievrijwilliger ontslagen na meermaals raadplegen politiesystemen voor privédoeleinden

Slootwal in de brand in Fochteloo

Drie aanhoudingen in Rotterdam na grote oplichtingszaak postpakketten uit Friesland

error: Deze content is beveiligd!