Image default
Friesland Groningen

Meerdere ongevallen tijdens avondspits op A7 zorgen voor overlast

Drachten/Leek – Door meerdere ongevallen op de A7 staat er op dit moment kilometers lange file. Zo staat er een file van negen kilometer bij Drachten richting Groningen. In de andere richting bij Leek richting Drachten stond een file van acht kilometer, deze neemt inmiddels af.


Bij de ongevallen raakten niemand gewond. De brandweer werd wel opgeroepen voor het ongeval bij Leek maar hoefde ter plaatse niet in actie te komen. Door een onbekende oorzaak waren er twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Bij Drachtstercompagnie was een kop-staartbotsing ontstaan tussen twee voertuigen. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren maar niemand hoefde naar het ziekenhuis overgebracht te worden. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. Het verkeer kon het ongeval stapvoets passeren.

Net voor knooppunt Drachten was ook een kop-staartbotsing ontstaan tussen drie voertuigen, vermoedelijk ontstaan in de file. Bij dit ongeval raakte niemand gewond. Berger Tolman heeft de voertuigen geborgen.

 

Dit kan u ook interesseren:

Meer regio’s met maatregelen om het coronavirus in te dammen

Nieuwsuitkollum

Drachtster opgepakt na dumpen vuurwapens in bosjes

Nieuwsuitkollum

Kat vlucht na reddingsactie brandweer in Joure

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!