Image default
Friesland

Man uit Ureterp aangehouden voor bezit harddrugs

DRACHTEN- Woensdagavond rond 19.30 uur is een 35 jarige man uit Ureterp aangehouden op de Bohrlaan te Drachten-Azeven ter zake vermoeden rijden onder invloed van drugs en bezit harddrugs.


Een onopvallende politieauto reed over de A7 toen een auto hen met verhoogde snelheid passeerde. De auto reed ongeveer 160 km/u en de bestuurder had heel veel moeite om de auto op de weg te houden. Bij het klaverblad Drachten ging de bestuurder richting Oosterwolde waarbij hij met zeer lage snelheid nog moeite had om de afrit te houden.

Bij staande houding op de Bohrlaan gedroeg de man zich dermate vreemd en was soms moeilijk aanspreekbaar dat het vermoeden is dat hij onder invloed van drugs was. Hij is hiervoor aangehouden. Daarop is in een tas die de verdachte bij zich droeg nog een handelshoeveelheid bolletjes heroïne aangetroffen. De man is overgebracht naar het bureau om een bloedproef af te nemen en daarna ingesloten in arrestantencomplex Leeuwarden voor verder verhoor en onderzoek. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.

Dit kan u ook interesseren:

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

Elektrische schakelkast vliegt in brand en veroorzaakt dakbrand

error: Deze content is beveiligd!