Image default
Friesland

Man onwel in woning Sneek door onbekende stof; drie personen naar ziekenhuis

Sneek – De politie, brandweer en meerdere ambulances zijn donderdagochtend opgeroepen voor een incident in een woning aan de Steenklip in Sneek.


De politie was ingeseind voor een onwel geworden persoon in een woning. De dienders vertrouwden de zaak niet en schakelden de brandweer in om te controleren of de situatie in de woning veilig is. Naast politie en brandweer zijn er ook meerdere ambulance eenheden opgeroepen voor het incident.

In de woning waren totaal drie personen aanwezig. Eén van hen voelde zich niet goed waarop de andere twee personen de hulpdiensten inschakelden. In de woning zou een onbekende stof aanwezig zijn. De brandweer en ambulancepersoneel hebben speciale pakken aangetrokken en zijn de woning binnen gegaan. Alle drie de personen worden overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek, vertelt woordvoerder Anthony Hoogeveen van de Politie. Het is op dit moment niet duidelijk om wat voor stof het gaat en waar de stof vandaan komt. De straat is door de politie afgesloten.

Dit kan u ook interesseren:

Auto brandt uit op N358 bij Buitenpost

De Vries Media

Auto’s in botsing op de kruising N358 bij Kollum

Dennis Oevering

Nieuwe corona-testlocatie in Kollum in gebruik genomen

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!