Image default
Friesland

Man (45) rijdt door twee tuinen in Drachten en schept 12-jarige jongetje; één zwaargewonde

Drachten – Een automobilist is donderdagmiddag in een woonwijk een tuin ingereden van een woning. De hulpdiensten werden omstreeks 16:55 uur opgeroepen voor het ongeval.


De bestuurder, een 45-jarige man uit Drachten, schoot door nog een onbekende oorzaak door twee tuinen heen. Op het moment dat dat gebeurde, liep daar een voetganger, een 12-jarig jongetje uit Drachten. Deze 12-jarige jongen raakte door de klap ernstig gewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft bij het ongeval de weg afgesloten. Bij de woning stonden twee voertuigen geparkeerd. Deze zijn door de aanrijding ook beschadigd. De 45-jarige bestuurder is meegenomen naar het politiebureau om daar verhoord te worden. Ook is de politie in gesprek met getuigen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden.

Tijdens het onderzoek werd een groot gedeelte van de tuin en straat afgezet. Zo kon de politie (VOA) uitgebreid onderzoek doen naar de oorzaak. Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde voertuig geborgen.

Dit kan u ook interesseren:

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Auto belandt op de kop na ongeval op A7 bij Drachten; snelweg dicht

Overleden persoon aangetroffen in water in Drachten

error: Deze content is beveiligd!