Image default
Drenthe Friesland Groningen

Kosteloze hulp bij stalking en grooming met nieuwe stichting: Bescherm ons

Regio – Stichting Bescherm-Ons staat voor het kosteloos bestrijden van terreur bij stalking en grooming . Het terreur dat plaats vindt, word in vele gevallen gemeld bij de politie.


Na een aangifte bij de politie duurt het veelal lang voordat een zaak in behandeling genomen kan worden. Daarbij is er vaak te weinig bewijsmateriaal voor een zaak. Gedupeerde van stalking en grooming lopen hierdoor vaak tegen problemen aan. Stichting Bescherm-ons werkt nauw samen met de politie en kan daardoor snel handelen.

De stichting neemt uitgebreid de tijd om het verhaal te beluisteren. Zo vermeld de stichting op de site:

‘Het is voor ons van belang dat de mensen die bij ons komen zich serieus genomen voelen en niet langer tegen een muur aan lopen. Na het beluisteren van uw verhaal maken wij direct een plan van aanpak, zodat we bewijsmateriaal kunnen verzamelen en zo snel mogelijk het terreur dat u ondervind kosteloos te laten stoppen.’

Wij zijn een stichting die gefinancierd wordt door donaties/ giften, wij gaan de confrontatie na het verzamelen van bewijs volledig filmen en laten stap voor stap zien aan u hoe doeltreffend deze aanpak kan zijn.”

De stichting loopt tegen hoge kosten aan en roept via een doneeractie op, om donaties voor dit unieke concept.

Meer informatie over de stichting inwinnen? Kijk dan op stichtingbescherm-ons

 

Dit kan u ook interesseren:

Verdachte (37) aangehouden na incident in woning Assen

Auto vliegt in brand na botsing met boom; bestuurder overleden

Uitslaande woningbrand in Hoogeveen

error: Deze content is beveiligd!