Image default
Friesland

Huilende ‘baby’ in kledingcontainer laat hulpdiensten uitrukken

Gytsjerk – In de nacht van zondag op maandag omstreeks 00.10 uur werd de brandweer en politie gealarmeerd voor een beknelling aan de Trynwaldsterdyk (N361).


Een getuige welke toevallig langs een kledingcontainer liep bij het tankstation aan de N361 hoorde gehuil van een baby uit de container komen. Vervolgens kwam er nog een getuige, en die hoorde ook gehuil uit de container komen. Gealarmeerde agenten vertrouwen de zaak niet en hebben de brandweer ingelicht.

De agenten hoorden zelf in eerste instantie niks. De brandweerlieden hebben de container opengebroken en samen met de andere hulpdiensten de vuilniszakken doorzocht. Bij het doorzoeken van de vuilniszakken, werd een zak met speelgoed aangetroffen. Hier bleek een speelgoedpop in te zitten die het geluid van een huilende baby veroorzaakte.

Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse, maar toen bleek dat het om een pop ging, kon deze al snel weer retour. De agenten spreken van een merkwaardig verhaal en zijn blij met deze ‘goede’ afloop.

Dit kan u ook interesseren:

Schutting beschadigd door brand in Dokkum

Vanaf aankomend weekend avondklok in Nederland

Vrouw meters meegesleurd bij aanrijding met bezorgbus

error: Deze content is beveiligd!