Image default
Friesland

Hoogwerker ingezet nadat auto te water raakt naast de A7

Beetsterzwaag – Op de A7 nabij Beetsterzwaag is vrijdagavond rond 23:15 uur een auto in de sloot terecht gekomen. Dit gebeurde na een ongeval met een andere auto. Het slachtoffer is gered met behulp van een hoogwerker van de brandweer.


Nadat de auto te water was geraakt, kon het slachtoffer uit het voertuig klimmen en uit de brede sloot komen. Het slachtoffer lag aan de andere kant van de sloot toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. De motoragent die als eerst ter plaatse kwam is omgereden en via het weiland bij het slachtoffer gekomen. Ondertussen was een berger in een overlevingspak door de sloot naar het slachtoffer toe gegaan.

Het personeel van een ambulance is in een politieauto gestapt om ook door het weiland ter rijden, naar het slachtoffer toe. Uiteindelijk is de hoogwerker van brandweer Heerenveen gekomen om de man naar de andere kant van de sloot te helpen. Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

De auto is door de berger uit de sloot gehaald en meegenomen. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Dit kan u ook interesseren:

16.000 xtc-pillen aangetroffen bij Sneker thuis na snelheidsoverschrijding in auto

Politie controleert streng op maatregelen avondklok

Caravan uitgebrand langs Ljouwerterdyk bij Marrum

error: Deze content is beveiligd!