Noordernieuws
Image default
Friesland

Gewonde na botsing tussen twee personenauto’s in Berlikum

Berlikum – Dinsdag aan het einde van de middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Berltsumerdyk. Hierop kwamen meerdere hulpdiensten met spoed ter plaatse.


Ter hoogte van de afslag richting Bitgum ging het mis. Hier kwamen omstreeks 17.55 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Omdat er sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer gealarmeerd. Echter bleek van een beknelling geen sprake. In één van de auto’s zaten drie kinderen en een bestuurder. Allen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het MCL in Leeuwarden. De inzittenden van de andere auto bleven ongedeerd.

De politie sloot tijdens het ongeval één rijbaan af en regelde het verkeer. De toegesnelde brandweerlieden konden na wat hand- en spandiensten alweer snel retour naar de kazerne. Beide voertuigen raakten door de klap beschadigd. Een berger heeft beide auto’s opgehaald en afgevoerd. Na de bergingswerkzaamheden werd de weg weer vrijgegeven.

Dit kan u ook interesseren:

Eerste coronabesmetting op Terschelling

Jelke Jongsma

Man belandt met auto in de sloot bij Oudega en neemt de benen

Jelke Jongsma

Dode bij steekpartij in Oosterwolde

Jelke Jongsma
error: Deze content is beveiligd!