Image default
Friesland

Gewonde bij poging woningoverval in Drachten

Drachten – De politie doet onderzoek naar een (poging) woningoverval in de Middelwyk in Drachten. Vrijdagavond kwamen twee onbekende mannen aan de deur van een woning. De bewoner die de deur opende, werd direct door het tweetal belaagd. Doordat de bewoner zich hevig verzette, gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.


Getuigenoproep
Vanwege het incident is de politie uiteraard op zoek naar getuigen en eventuele camerabeelden. Het incident vond rond 21.40 uur plaats aan de Middelwyk. De verdachten droegen een masker tijdens het incident en renden na het gebeuren weg richting de Noorderdwarsvaart. De politie heeft daarom de volgende vragen:

Heeft u vrijdagavond personen met maskers gezien wat u verdacht vond? Beschikt u of uw buurman misschien over camerabeelden in de omgeving waarop iets opmerkelijks is te zien? De recherche komt graag met u in contact als u antwoord heeft op een van bovenstaande vragen. Uiteraard horen zij ook van u als u iets anders weet wat de politie kan helpen. De politie is bereikbaar via 0900-8844, maar u kunt ook anoniem informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Uitslaande brand lastig te bereiken voor brandweer in Ureterp

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Nieuwehorne

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

error: Deze content is beveiligd!