Image default
Friesland

Gewonde bij aanrijding tussen lijnbus Arriva en personenauto in Sint Annaparochie

Sint Annaparochie – Woensdagavond omstreeks 23.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Harenstraat. Omdat er sprake zou zijn van een beknelling, werd ook de brandweer gealarmeerd.


Al vrij snel werd duidelijk dat er geen sprake zou zijn van een beknelling, waarna de brandweer kon worden geannuleerd. Op de Harenstraat kwamen een auto en een bus met elkaar in botsing. De automobilist knalde met zijn voertuig op de lijnbus van Arriva. De bestuurder van de personenauto heeft vermoedelijk een black-out gekregen, waarna hij op de lijnbus knalde.

De man is gecontroleerd in de ambulance en overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de bus als de personenauto raakten beschadigd door de klap. Een berger is ter plaatse gekomen om de bus en de auto af te voeren. De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Ten tijde van de aanrijding zaten ook passagiers in de bus. Allen van hen kwamen met de schrik vrij. Vervangend vervoer heeft de passagiers naar hun eindbestemming gebracht.

Dit kan u ook interesseren:

Automobiliste ziet fietser over het hoofd in Drachten

©Noordernieuws

Forse rookontwikkeling bij brand houthandel Leeuwarden

Nieuwsuitkollum

Oude hennepkwekerij in voormalig Kota Radja restaurant Marrum aangetroffen

NieuwsUitGroningen
error: Deze content is beveiligd!