Image default
Friesland

Gewonde bij aanrijding N31 Nijega

NIJEGA – Bij een eenzijdig ongeval op de Wâldwei (N31) tussen Nijega en Garyp is woensdagavond een 26-jarige man uit Winschoten gewond geraakt.


De auto waarin het slachtoffer zat, raakte door onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een vangrail, sloeg meerdere malen over de kop en kwam op de kop in de sloot tot stilstand. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur.

De Wâldwei (N31) werd ter hoogte van Nijega rond 21.15 uur door de politie afgesloten in de richting van Leeuwarden zodat de hulpdiensten hun werk veilig konden doen. Zowel brandweer, ambulances en de politie zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. De traumahelikopter was tevens ingeschakeld maar deze is uiteindelijk geannuleerd en niet meer ter plaatse gekomen.

De brandweer heeft het voertuig omhoog getakeld zodat de man uit het voertuig kon worden bevrijd. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Van hem is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed verkeerde. Een duikteam van de brandweer heeft verder uit voorzorg in de sloot nog gezocht naar mogelijk andere slachtoffers. De politie (VOA) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s Noordernieuws

IMG_2667-BorderMaker IMG_2674-BorderMaker IMG_2697-BorderMaker IMG_2712-BorderMaker IMG_2720-BorderMaker IMG_2727-BorderMaker IMG_2728-BorderMaker IMG_2729-BorderMaker IMG_2733-BorderMaker

Dit kan u ook interesseren:

Auto botst tegen boom bij Boijl

Brandweer ingezet voor autobrand in Hurdegaryp

Auto belandt op de kop bij ongeval Donkerbroek

error: Deze content is beveiligd!