Image default
Friesland

Forse schade na kop-staartbotsing in Leeuwarden

Leeuwarden – Donderdagmiddag omstreeks 17.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Tesselschadestraat. Hier kwamen vier voertuigen met elkaar in botsing.


Zowel de politie als een ambulance kwamen ter plaatse. Op de Tesselschadestraat kwamen de vier voertuigen in botsing. De voorste auto stond te wachten, maar een achteropkomende auto zag dit te laat. Door de klap schoten de auto’s door, waarna er een kettingbotsing plaatsvond. Twee personen zijn gecontroleerd door het personeel van de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Twee van de vier voertuigen liepen forse schade op en moesten worden opgehaald door een berger. De BMW en de Seat konden hun eigen weg weer vervolgen. De politie sloot tijdens het ongeval de weg af en regelde het verkeer. Nadat de auto’s waren geborgen, werd de weg weer vrijgegeven.

Woensdagmiddag omstreeks 13.20 uur was het ook al raak op de Tesselschadestraat. Toen was er een kettingbotsing tussen drie voertuigen. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren. Niemand hoefde uiteindelijk overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Een berger heeft voor zover bekend één voertuig afgesleept.

Dit kan u ook interesseren:

Vlamgevatte accu zet woning vol rook in De Blesse

Auto in botsing met pakketbezorger in Augustinusga

Auto flink beschadigd bij botsing in Boijl

error: Deze content is beveiligd!