Image default
Friesland

Update; Fors ongeval op de A7 bij Luxwoude

Luxwoude – Op de A7 vanuit Drachten richting Heerenveen heeft donderdagmiddag rond 17:00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Hierbij is één persoon gewond geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Meerdere ambulances, evenals de brandweer en politie kwamen ter plaatse bij het incident. Door het ongeval bouwt er zich momenteel in snel tempo een file op op de A7 vanuit Drachten. Op dit moment staat er volgens de ANWB een file van 6 kilometer en is de vertraging 34 minuten.

Het is op dit moment nog niet bekend wat er precies is gebeurd. Door de brandweer wordt in ieder geval één automobilist uit diens voertuig geholpen. Vanwege het incident zijn de beide rijstroken afgesloten. Verkeer kan via de vluchtstrook passeren.

Update
Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen vijf voertuigen. Omstreeks 18.30 uur heeft een berger de beschadigde voertuigen opgehaald, waarna de weg weer vrij worden gegeven. De file zal dan ook langzaam weer oplossen.

Dit kan u ook interesseren:

Twee voertuigen botsen op kruising in Drachten

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

Auto belandt op de kop na ongeval op A7 bij Drachten; snelweg dicht

error: Deze content is beveiligd!