Image default
Friesland

Flinke vertraging door ongeval A32

Wolvega – Op de A32 vanuit Steenwijk richting Wolvega vond vanmiddag rond 15:10 uur een, voor zover nu bekend, eenzijdig ongeval plaats waarbij één auto flinke schade opliep. Vanwege de aanrijding moet het verkeer vanuit Meppel richting het Noorden rekening houden met meer dan 55 minuten vertraging over een file van 4 kilometer, zo meldt de ANWB op haar website.


Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend. In ieder geval één persoon is door ambulancepersoneel gecontroleerd in de ambulance. Het is niet bekend of deze voor verdere behandeling naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Het verkeer vanuit Steenwijk kan het ongeval passeren via de linker rijstrook, wat niet voorkomt dat er sprake is van flinke vertraging.

De brandweer heeft ter plaatse het voertuig veilig gesteld. De politie onderzoekt de oorzaak van de aanrijding. Een berger is ter plekke gekomen om de auto af te slepen. Rijkswaterstaat gaat een reparatie regelen voor de rechter vangrails welke beschadigd raakte door de aanrijding.

Dit kan u ook interesseren:

Motoragent gewond bij ongeval in Oosterwolde

Vrachtwagenchauffeur onder invloed wil rijden maar wordt tegengehouden door collega’s

McDonalds in Joure korte tijd ontruimd na gaslucht

error: Deze content is beveiligd!