Image default
Friesland

Fietser overlijdt door aanrijding met auto Terschelling

Baaiduinen – Op de Hoofdweg nabij Baaiduinen op Terschelling ontstond maandagmiddag omstreeks 15:20 uur een verkeersongeval tussen een personenauto en een fietser.


De fietser werd geschept en kwam hard ten val op het wegdek. Naast een tweetal ambulances werd wegens de ernst van de verwondingen ook een traumateam ingevlogen vanuit Eelde. Tijdens het aanvliegen moest de helikopter omdraaien in verband met het slechte weer in de aanvliegroute. De ambulancehelikopter kon vanuit Sneek wel naar Terschelling vliegen.

Het slachtoffer werd met de ambulancehelikopter overgebracht naar de vaste wal. In Noord-Holland werd een Rendez Vous gepland met een traumateam uit Amsterdam. Bij aankomst in Den Helder bleek het slachtoffer aan zijn verwondingen te zijn bezweken.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Hiervoor word nog contact gezocht met een voorbijrijdende bestuurder in een witte of lichtgrijze personenauto. Bent u getuige geweest van dit ongeval, dan word u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Vlamgevatte accu zet woning vol rook in De Blesse

Auto in botsing met pakketbezorger in Augustinusga

Auto flink beschadigd bij botsing in Boijl

error: Deze content is beveiligd!