Image default
Friesland

Fietser gewond na ongeval op Warmoltsstrjitte in Harkema

Harkema – Op de Warmoltsstrjitte in Harkema is in de nacht van donderdag op vrijdag net voor half één een fietser gewond geraakt.


Een ambulance en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Op de Warmoltsstrjitte troffen ze een fietser aan in het gras. De fietser is behandeld door het ingezette ambulancepersoneel, daarbij werd het slachtoffer in een vacuümmatras gelegd om zo eventueel ontstaan letsel niet te verergeren. De fietser is vervolgens verder gestabiliseerd in de ambulance en daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie verklaarde de beschonken fietser op de terugweg van een dorpsfeest te zijn aangereden door een auto. Het voertuig zou na de aanrijding zijn doorgereden, ter plaatse bleek dan ook geen voertuig aanwezig te zijn. De politie trof bij de ongevalslocatie wel enkele  remsporen op het wegdek aan. Het is echter niet bekend of deze sporen van een eventueel betrokken voertuig zijn.

De politie zal het ongeval verder in onderzoek nemen. De fiets is door de bekende opgehaald voor tijdelijk onder stalling.

Dit kan u ook interesseren:

Auto brandt uit op N358 bij Buitenpost

De Vries Media

Auto’s in botsing op de kruising N358 bij Kollum

Dennis Oevering

Nieuwe corona-testlocatie in Kollum in gebruik genomen

Nieuwsuitkollum
error: Deze content is beveiligd!