Image default
Friesland

Eenzijdige aanrijding onder invloed van Drugs Twijzelerheide

Twijzelerheide – De politie heeft op vrijdagavond op het Wyldpaed West een 32-jarige inwoner uit De Westereen aangehouden voor het bezit en rijden onder invloed van drugs.


 

Bij de meldkamer Noord Nederland kwam een 112 melding binnen dat er een eenzijdige aanrijding had plaatsgevonden op het Wylpaed. Een auto zou hierbij tegen een boom zijn gebotst. Hierop zijn meerdere hulpdiensten met spoed naar het incident gereden.

 

Toen de agenten bij de auto kwamen zat de bestuurder nog achter het stuur en probeerde zijn auto te starten om weg te rijden. Dit lukte niet omdat de auto zwaar beschadigd was. Door zowel de agenten als medewerkers van de ambulance kregen geen contact met de bestuurder terwijl hij wel bij kennis was. De 32-jarige man leek geheel in zijn eigen wereld te zijn en mogelijk onder invloed te verkeren van verdovende middelen. Om zijn medische toestand te laten beoordelen hebben de agenten de bestuurder uit zijn auto gehaald en op de brancard van de ambulance gelegd voor zijn en de hulpverleners hun veiligheid.

Nadat hij was overgebracht naar het cellencomplex is er van de verdachte een bloedproef afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed reed van drugs.

Dit kan u ook interesseren:

Vrouw belandt met auto op de kop in heg na ongeval bij Waskemeer

Twee voertuigen botsen op kruising in Drachten

Meerdere snelwegen geblokkeerd in het Noorden; ook protest bij gemeentehuis

error: Deze content is beveiligd!