Image default
Friesland

Vrouw in Koarnjum vermoedelijk door misdrijf overleden

Koarnjum – Afgelopen zondagochtend rond 09.00 uur vond de politie in Koarnjum in het water aan De Wier, het overleden lichaam van Karin Grijpstra, een 55-jarige inwoonster van datzelfde dorp.


De politie laat weten dat Karin de gewoonte had om wat later naar bed te gaan en is waarschijnlijk aan het begin van de nacht nog naar buiten gegaan om haar hond uit te laten. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat zij vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen is. Daarom is de politie inmiddels een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart.

Tips
De politie komt graag in contact met mensen die tussen middernacht en 09.00 ’s ochtends op De Wier zijn geweest. Daarnaast spreekt de politie ook graag mensen die in de avond en nacht in de omgeving wellicht bijzonderheden hebben gezien. Er was die avond in het dorp een toneelvoorstelling, misschien hebben bezoekers daarvan na afloop of onderweg naar huis iets gezien dat hen opgevallen is. U kunt dan contact opnemen met de opsporingstiplijn 0800-6070. Wilt u anoniem informatie delen? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing Verzocht
Vanavond wordt er ook aandacht besteed aan dit onderzoek in Opsporing Verzocht, op NPO 1 om 20.30 uur. Morgen, woensdag 26 februari, is de herhaling te zien omstreeks 11.40 uur op NPO 2.

Dit kan u ook interesseren:

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

Gevaarlijke stof Picrinezuur ontdekt bij Philips Drachten, EOD brengt dit tot ontploffing

Opnieuw autobrand in Drachten

error: Deze content is beveiligd!