Image default
Friesland

Dode bij steekpartij in Oosterwolde

Oosterwolde – Bij een steekpartij in Oosterwolde is zaterdagmiddag een man overleden, dit heeft de politie bekend gemaakt. De man werd zwaargewond aangetroffen bij een tankstation aan de Venekoterweg in Oosterwolde.


De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse maar de hulp voor de man kwam te laat. Hij overleed in de ambulance onderweg naar het ziekenhuis. De man is vermoedelijk gestoken bij een woning aan de Gijenham in Oosterwolde. Hij is daarna weggereden naar het tankstation, daar troffen de hulpdiensten de man zwaargewond aan.

Naast sporenonderzoek aan de Venekoterweg, doet de politie ook onderzoek in een woning aan de Gyenham in Oosterwolde. Het is aannemelijk dat in of bij deze woning een steekincident heeft plaatsgevonden, waarna het slachtoffer probeerde te ontkomen richting de Venekoterweg.

Wat zich in de woning heeft voorgedaan is nog niet bekend. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar degene die verantwoordelijk is geweest voor het incident. Daarbij denkt de recherche te weten wie hierbij betrokken was.

Update
Het slachtoffer dat gisteren na een steekincident in Oosterwolde overleed, is een man (44) uit Bovensmilde. De politie houdt er rekening mee dat het incident voortkomt uit een relationele aangelegenheid. De verdachte is nog niet aangehouden.

Dit kan u ook interesseren:

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

Gevaarlijke stof Picrinezuur ontdekt bij Philips Drachten, EOD brengt dit tot ontploffing

Opnieuw autobrand in Drachten

error: Deze content is beveiligd!