Image default
Friesland

Compositietekening verdachte zedendelict Leeuwarden

LEEUWARDEN-In het onderzoek naar het zedendelict in Leeuwarden op 22 mei heeft de politie een compositietekening laten maken en op onze site gezet. Op zondagavond 22 mei tussen 21.30 uur en 24.00 uur werd een 60-jarige vrouw slachtoffer van een zedendelict. Uit het onderzoek tot nu toe bleek dat de verdachte op de fiets, vermoedelijk vanuit de richting Groningerstraatweg, naar het huis van het slachtoffer is gefietst. Nadat hij de vrouw seksueel had misbruikt fietste hij weg in de richting van de Prof. Mr. P. S. Gerbrandyweg.


Signalement
Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: De verdachte is een blanke man, jonger dan 30 jaar en 1.70 mtr groot. Hij had kort donker haar en zag er verzorgd uit, aldus het slachtoffer. Hij had een tatoeage op beide bovenarmen. Hij sprak zonder accent. De verdachte droeg een witte baseball-cap met een halflange jas, een spijkerbroek en hoge donkere (wandel)schoenen met veters.

Onderzoek en tips
We startten direct een buurtonderzoek. Ook hebben we technisch onderzoek gedaan. Op zondag 29 mei werd er een passantenonderzoek gehouden in de Bloemenbuurt. Naar aanleiding van het door het slachtoffer opgegeven signalement is er een compositietekening gemaakt. Weet je welke verdachte het onderzoeksteam zoekt? Heb je die bewuste zondagavond een man, die voldoet aan het signalement, in de buurt van de Groningerstraatweg en/of de Prof. Mr. P. S. Gerbrandyweg gezien? Of heb je een vermoeden naar aanleiding van het signalement welke verdachte wij zoeken? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Je kunt ook contact opnemen met het onderzoeksteam in Drachten via 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Je kunt ook bellen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie op 088-1673775.

erendis-zeden-leeuwarden-aangepast

 

Fotograaf: null

Dit kan u ook interesseren:

Noordernieuws is gestopt in huidige vorm

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

error: Deze content is beveiligd!