Image default
Friesland

Camper belandt in de sloot na botsing

Noordwolde-Zuid – Een camper is dinsdagmiddag in de sloot langs de N353 beland, nadat deze op de kruising van de N353, Nieuweweg, met de Oostvierdeparten in botsing kwam met een automobilist. Door het ongeval blokkeerden de voorwielen, waardoor de bestuurder niet meer kon remmen of sturen en in de sloot tot stilstand kwam.


Volgens de politie gebeurde het ongeval nadat de bestuurder van de VW Up!, die vanaf de Oostvierdeparten kwam, geen voorrang zou hebben verleend aan de camper, die op dat moment vanuit Vledder op de N353 reed. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. De camper eindigde gekanteld in de sloot.

Opgeroepen brandweereenheden bleken al snel niet noodzakelijk, toen duidelijk was dat alle inzittenden zelfstandig uit de voertuigen konden komen. Door ambulancepersoneel is een vrouw nagekeken op mogelijk letsel aan haar nek, dit bleek mee te vallen waarop de ambulance richting haar post terugkeerde. Op verzoek van de agenten is het medischpersoneel even later toch teruggekomen: een andere betrokken vrouw werd niet goed. Ze is door het ambulancepersoneel nagekeken, of ze moest worden overgebracht naar het ziekenhuis is niet bekend.

Door de politie in provincie werd de weg tussen Noordwolde-Zuid en de kruising met de Oostvierdeparten geheel afgesloten. Na onderzoek is een berger aan de slag gegaan om zowel de camper als de personenauto af te slepen. Een reinigingsdienst is ter plaatse gekomen voor het vervuilde asfalt.

Dit kan u ook interesseren:

Man onder invloed rijdt over hand van vriendin heen voor kroeg in Twijzelerheide

NieuwsUitGroningen

Foutje, bedankt! Auto rechtop in gracht Leeuwarden

Wielrenner gewond na verkeersongeval op berucht kruispunt

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!