Image default
Friesland

Busje botst op stilstaande auto op de vluchtstrook A7 bij Broek

Broek / Heerenveen – Vrijdagmiddag moesten de hulpdiensten twee keer uitrukken voor een ongeval op de A7. De eerste melding kwam omstreeks 11.50 uur binnen. Op de A7 bij Broek bleek een ongeval te zijn tussen twee voertuigen. Niet veel later, omstreeks 12.10 uur ging het mis op de A7 bij Heerenveen. Hier bleek ook een ongeval te zijn tussen twee voertuigen.


Op de A7 bij broek kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Een 73-jarige man uit Uithuizen stond op de vluchtstrook met zijn auto, toen een busje, bestuurd door een 41-jarige man uit Heerenveen, er bovenop knalde. De 41-jarige man raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer werd ook gealarmeerd, maar van een beknelling bleek geen sprake. Zij konden dan ook snel weer retour naar de kazerne.

Ook op de A7 bij Heerenveen ging het mis. Hier kwamen ook twee voertuigen met elkaar in botsing. Een 48-jarige vrouw uit Nieuw Buinen zou de afrit nemen, maar zag een naderende automobiliste over het hoofd. Een botsing was het gevolg. Deze naderende auto werd bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Boornbergum. Zij is behandeld in de ambulance en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Dit kan u ook interesseren:

Brandweer weet erger te voorkomen bij grote brand in Nieuwehorne

Vreemde lucht hielden brandweer en RIVM uren lang bezig in Grou

Gevaarlijke stof Picrinezuur ontdekt bij Philips Drachten, EOD brengt dit tot ontploffing

error: Deze content is beveiligd!