Image default
Friesland

Boze passagier spuugt buschauffeur in het gezicht (Video)

Gorredijk – Een passagier zonder geldig vervoersbewijs werd niet toegelaten in een bus. Ze werd kwaad en spuugde de chauffeur in haar gezicht.


Op maandag 14 december stapte in de Hoofdstraat in Gorredijk een passagier in de bus. De vrouw gaf aan dat zij een e-ticket vervoersbewijs op haar telefoon had. Na diverse pogingen en zelfs met behulp van de chauffeur lukte het scannen niet, omdat de e-ticket waarschijnlijk niet geldig was. Gezien het feit dat de vrouw geen geldig vervoersbewijs had, werd zij verzocht om de bus te verlaten.

De verdachte werd kwaad en stak haar hoofd achter het ‘corona bescherming scherm’ van de chauffeur. Vervolgens spuugde ze de chauffeur in haar gezicht en verliet hierna kwaad de bus. De bewakingscamera in de bus maakte opnames van de verdachte. De politie wil graag weten wie zij is.

Herkent u deze vrouw of weet u bijvoorbeeld waar zij woont? Geef uw informatie door via de politie tiplijn op 0800-6070. Als u anoniem wilt blijven bel dan met de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Fietsster gewond na botsing met auto in Oosterwolde

Woning vol rook door houtkachel in Frieschepalen

Fietser raakt gewond bij ongeval in Drachten

error: Deze content is beveiligd!