Image default
Friesland

Bijrijder raakt gewond bij eenzijdig ongeval in Bontebok

Bontebok –  De bijrijder van een voertuig is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Bonteboksleane. 


Om half drie werden de hulpdiensten opgeroepen voor een eenzijdig ongeval in Bontebok. De bestuurder reed met zijn bijrijder over de Bonteboksterleane tot hij plotseling moest uitwijken voor een overstekende ree. Bij het uitwijken botste het voertuig op een boom en raakte vervolgens aan de voorzijde zwaar beschadigd. De bijrijder van het voertuig raakte door de klap gewond.

De politie en twee ambulances kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Bij aankomst van de hulpdiensten was de jongen al uit de auto en lag hij in de berm. Na behandeling door het ambulancepersoneel is de jongen overgebracht naar het UMCG in Groningen. De bestuurder is door politieagenten overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

De verkeersongevallen analyse heeft het ongeval ter plekke in kaart gebracht en daarna is het voertuig geborgen door een bergingsbedrijf.

Dit kan u ook interesseren:

Motorrijder zwaargewond bij eenzijdig verkeersongeval in Hemelum (video)

Twee gewonden bij melding steekpartij op Zuidkade in Drachten

Twee auto’s gelijktijdig in brand in Appelscha

error: Deze content is beveiligd!