Image default
Friesland

Beschonken vrouw (40) betrokken bij fors ongeval in Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga – Donderdagmiddag werd de politie gealarmeerd om naar de Langwarderdyk in Sint Nicolaasga te gaan. Door een omwonende was een enorme knal gehoord en deze was hierop poolshoogte gaan nemen. Deze melder zag vervolgens dat er een fikse aanrijding had plaatsgevonden tussen een personenauto en een boom.


Door de politie werd de bestuurder niet meer aangetroffen. Niet lang na de melding meldde een 40 jarige inwoonster van De Fryske Marren zich op het politiebureau te Joure. Deze was bont en blauw qua verwondingen en verklaarde als passagier in de verongelukte personenauto te hebben gezeten. Deze vrouw verkeerde behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank. Ondanks een onderbuikgevoel van de agenten was het voor hen niet mogelijk om de vrouw als bestuurster / verdachte aan te merken.

Voor deze vrouw is een ambulance gealarmeerd en de vrouw moest zich vervolgens onder medisch toezicht laten stellen.

Voor zover bekend zijn er van deze aanrijding geen getuigen. Mocht u toch wat weten over de bestuurder of heeft u de aanrijding zien gebeuren dan roept de politie u op zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren:

Lijnbus van Arriva belandt met achterkant in sloot

Brandweer bevrijdt inzittenden uit auto na ongeval in De Westereen

Rokend pannetje op het vuur zorgt voor inzet hulpdiensten in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!