Image default
Friesland

Automobilist vlucht meerdere keren na botsing met boom in Surhuisterveen

Surhuisterveen – Op de Groningerstraat bij Surhuisterveen is zaterdagmiddag een automobilist meerdere keren gevlucht nadat hij in botsing kwam met een boom. Er zaten twee personen in de auto waarvan de automobilist was gevlucht.


Volgens omstanders is de automobilist gevlucht richting het centrum van Surhuisterveen. De bijrijder is nagekeken in de ambulance maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.

Na een korte zoektocht werd de man meegenomen met de politie naar het ongeval. Toen de politie aan het praten was met de automobilist werd de man opeens boos en ging hij er weer rennend vandoor. De politie heeft daarna met enkele omstanders en fotografen de man aangehouden en werd hij in een politiebus gezet.

Nadat de man in de politiebus was gezet is de man door het ambulancepersoneel gecontroleerd, vervoer naar het ziekenhuis bleek uit eindelijk wel nodig. In de ambulance is de man vervoerd naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Waarom de man steeds weg rende bij het ongeval is niet bekend.

Dit kan u ook interesseren:

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

Elektrische schakelkast vliegt in brand en veroorzaakt dakbrand

Minderjarige jongen aangehouden in onderzoek naar zedendelict bij 7-jarige meisje in Heerenveen

error: Deze content is beveiligd!