Image default
Friesland

Automobilist rijdt stacaravan binnen en vlucht

SCHOTERZIJL – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag even na 00:00 uur een stacaravan in het Friese Schoterzijl binnengereden. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. De bestuurder ging er na het ongeval vandoor.


Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Omstanders vertellen dat de auto vanaf de Worstsloot kwam en richting het dorp reed, toen hij door onbekende oorzaak de bocht mistte. Hierdoor kwam hij via de berm in de tuin van een stacaravan terecht. Hier ramde hij een schutting en hekwerk omver.

De auto kwam vervolgens, na een kwartslag te zijn gedraaid, deels in een andere stacaravan tot stilstand. De automobilist ging er vervolgens vandoor. In die caravan waren op dat moment nog mensen aanwezig. Zij zijn wonder boven wonder met de schrik vrijgekomen en opgevangen door andere campinggasten.

Een campinggast vertelt hoe zijn caravan niet niet werd geraakt door de auto. Hierdoor is niet alleen zijn stacaravan, maar ook hijzelf aan een kleine ramp ontsnapt. De man zat zelf in de hoek van zijn stacaravan, precies waar de auto rakelings langs scheerde.

Waarom de automobilist er vandoor is gegaan is niet bekend. Door de ter plaatse gekomen agenten is het verhaal opgenomen en wordt onderzocht wie het voertuig heeft bestuurd.

Dit kan u ook interesseren:

Vlammenzee verwoest industriepand in Roden

SAR Nederland zoekt naar 48-jarige vermiste Drachster

Brommerrijder ernstig gewond na botsing met auto in Ureterp

error: Deze content is beveiligd!