Image default
Friesland

UPDATE: Automobilist onder invloed botst op afslaande auto bij Siegerswoude

Siegerswoude – Een 33-jarige automobilist uit De Wilp is zaterdag aan het begin van de avond aangehouden bij een ongeval op de Binnenwei (N917) bij Siegerswoude. Bij een test van de politie kwam naar voren dat de man onder invloed van drugs was.


Omstreeks 18:20 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Binnenwei. Een 63-jarige automobiliste uit De Wilp wilde linksaf een perceel oprijden. De man uit De Wilp reed haar tegemoet en kwam daar in botsing met de vrouw.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, wel werden de vrouw en de man gecontroleerd in een ter plaatse gekomen ambulance. De politie heeft de auto doorzocht van de aangehouden man. De man is door de politie meegenomen naar het politiebureau omdat hij onder invloed was van drugs. Er is daarna een bloedproef bij de man afgenomen.

Beide voertuigen liepen schade op door de botsing en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het onderzoek van de Verkeersongevallenanalyse van de politie naar de precieze toedracht loopt nog.

Dit kan u ook interesseren:

Alerte buurtbewoners weten erger te voorkomen bij brand in Drachten

Auto belandt in het water langs N910 bij Triemen

Man maakt veel schade met gestolen trekker en botst tegen woning in Drachten

error: Deze content is beveiligd!